چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
دوره مجازی «میثاق ۲» با موضوع شرح دعای افتتاح ویژه ماه رمضان برگزار می شود

حوزه/معاون تهذیب حوزه علمیه اصفهان از برگزاری دوره مجازی «میثاق ۲» با موضوع شرح دعای افتتاح، از سوی معاونت تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت‌ الاسلام مجتبی امیریان، معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان در گفت وگو با خبرنگار حوزه در اصفهان از برگزاری دوره مجازی «میثاق ۲» با موضوع شرح دعای افتتاح خبر داد.

وی هدف از اجرای این دوره را استمرار جلسات اخلاقی و معرفتی در ایام تبلیغ ماه رمضان دانست و گفت: با توجه به اعزام بسیاری از طلاب به شهرهای مختلف برای تبلیغ و محدودیت در برگزاری حضوری، این دوره به صورت مجازی طراحی شد تا در عین اختصار، مفید و مورد نیاز طلاب باشد. به همین منظور، موضوع دعای افتتاح انتخاب گردید.

حجت‌الاسلام امیریان با اشاره به مضامین دعای افتتاح اظهار داشت: این دعا که از ناحیه نایب دوم امام زمان‌(عج) نقل شده، شامل مباحثی همچون خداشناسی، خوف و رجا، توفیق عبادت، حکمت تأخیر استجابت دعا و ارزش مناجات با خداوند است. بخش پایانی آن نیز به بیان محبت به دولت اسلامی در پرتو ظهور امام عصر(عج) و وظیفه شیعیان در قبال تحقق آن می‌پردازد.

وی افزود: طبق روایات، قرائت این دعا در شب‌های ماه رمضان موجب استغفار فرشتگان برای قاری آن می‌شود؛ ازاین‌رو در دوره حاضر تلاش کردیم شرح مختصر آن به نحوی ارائه شود که طلاب و خانواده‌هایشان انس بیشتری با این دعا پیدا کنند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان درباره استاد دوره گفت: شرح این دعا را حجت‌ الاسلام سید احمد فقیهی، استاد اخلاق و دارای دکترای تفسیر و علوم قرآنی از مؤسسه امام خمینی(ره)، در قالب ۳۰ فایل ارائه می‌دهند.

وی از برگزاری آزمون پایانی دوره در ۲۴ اسفندماه خبر داد و افزود: «روزانه یک تا دو فایل در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد و در پایان به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

طلاب علاقه‌مند می‌توانند برای دریافت محتوای دوره به کانال قنوت معاونت تهذیب و تربیت و کانال مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha